Nem találok egy zenét, ötletek?
Figyelt kérdés
Segítsetek. Se az előadót se a címet nem tudom. Annyit tudok hogy egy gitárral játszák (hagyományos gitárgitár,nem elektromos) más ninca benne csak gitár. Egy kb 40-60 éves férfi énekel benne kissé mély hangon. A zene lassú és nem mai. Egész nyugtató hangzása van. Ha tudtok valami ehhez hasonlót küldjétek el légyszi :/2017. nov. 9. 17:01
1/7 Mojjo válasza:
Leszűkítetted a kört néhány ezer dalra. Ez így nem fog menni. Sokat nem segít most konkrétan, de ilyen kérdéseknél azért nem rossz ötlet olyasmit leírni, mint pl hogy milyen nyelvű a dal.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj azt sem tudom 100%ig de olyan 85% hogy angol
2017. nov. 10. 12:05
3/7 anonim válasza:
Queen - Is this the World We Created...?
4/7 anonim válasza:
Talán egy Dire Straits vagy Mark Knopfler szám?
A "hagyományos gitárgitár" alatt meg gondolom az akusztikus gitárt érted...
6/7 anonim válasza:
Erre gondoltam https://www.youtube.com/watch?v=mOjTweUPt3Q
7/7 anonim válasza:
Oh, de ha csak gitar van benne, akkor valoszinuleg nem jo, de lehet, hogy van 1 gitar only verzio :) Proba szerencse, hatha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!