Hogyan táncoljak buliban? F
Figyelt kérdés
18 éves nagy termetű srác vagyok. Eddig nem igazán voltam buliban, és mivel szalagavató after, ezért valamit kéne táncolni is nem csak vedelni. Sajnos nem tudom hogy pl. minimalra én ugye nagy termetemre hogy is táncoljak.2017. nov. 8. 19:44
2/2 anonim válasza:
Ezt nem lehet így előre eltervezni, ha odakerülsz majd meglátod, hogy más hogy csinálja és tudsz alkalmazkodni. Van olyan fiú, aki csak lépked egy sörrel a kezében van aki a kezével adja az ütemet és olyan is aki mindig felkér egy lányt. Szóval kb bármit csinálhatsz.
Szalagavató afteren az én tapasztalataim szerint úgyse nagyon lehet táncolni, mert olyan tömeg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!