Zenestreaming szolgáltatást (deezer, spotify) mennyi ideje használtok, vélemények?
Meguntam a letöltést és gondoltam rá, hogy előfizetek az egyikre, de nem tudom melyik jobb. Árba ugyan annyi, ha jól néztem.
Meg hallottam olyanról, hogy ha lejár a 30 napos próba akkor már reklámok vannak stb. és, hogy csinált az ember új emailt újra regisztrált mondjuk a spotifyn és újraindult a 30 napos próba. Ez lehetséges? (Macerás és sóher egy módszer ez azért szerintem, de ötletnek nem rossz)
Spotifyt talán 2 éve használok, másfél éve premiummal, nagyon jó szolgáltatás. Mondjuk ha nem lenne, akkor is meglennék nélküle. Viszont ingyenes verzióban használhatatlan a reklámok miatt, meg a hangminőség sem az igazi.
A megoldásod nem működhet, mert bankkártya is kell ahhoz, hogy kipróbálhassad 30 napig.
Ja és a Deezer szar, használtam. Talán még a Tidal és az Apple Music használható.
+1 tipp, ha ismersz még 4 embert, akkor vegyetek családi csomagot, az 6 euró egy hónapra, és elosztjátok egymást közt, akkor elég olcsón kijössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!