Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ekkora probléma, hogy a...

Miért ekkora probléma, hogy a Metallica ". And Justice for All" című albumán nem igazán lehet hallani a basszusgitárt?

Figyelt kérdés

Szerintem a számok tökéletesen jól hangzanak, ha megfelelő hangerejű a basszus, ha nem. Miért problémáznak emiatt az emberek? (Leginkább Megadeth fanok ahogy észrevettem)

A számok így is jólvannak írva és jó a hangzásuk. U.i. szeretem mind a Metallicát, mind a Megadethet, de az már röhejes hogy még mindig mekkora ellentét van a fanok között. (teszem hozzá, ahogy észrevettem többnyire Megadeth fanok szidják a Metallicát, fordítva nem igazán jellemző)

2017. okt. 31. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A basszusgitár olyan, mint a szemöldök, ha ott van senkinek sem tűnik fel különösen, de ha nincs, akkor meg mindenkinek hiányzik.
2017. okt. 31. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez a hasonlat... ez hatalmas :D De milyen igaz amúgy...
2017. nov. 1. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!