Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől jók a hörgős zenék?

Mitől jók a hörgős zenék?

Figyelt kérdés
Egyáltalán hogy tud valaki ilyeneket szeretni??

2017. okt. 28. 21:51
1 2
 11/12 Tom Benko ***** válasza:

[link]

[link]

Ez is "hörgős" zene.

2017. nov. 1. 15:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít neked höröős zenének? Azt azért jó lenne ha defininálnád ha pontos választ akarsz.

Van több fajta,és mindegyiket másért szeretik. Van aki szereti pl a grindot. Én mondjuk nem értem,de az ismerőseim azt állítják hogy ez olyan energiát adó,adrenalin felszabadító erőteljes zene,amire kiugrálják magukat és kitudják adni a feszültségeiket,ha zúzni akarnak.

Gondolom ez igaz a többi metál,esetleg "hörgős" metál kedvelőire is.

Ott van pl a melodic metalcore vagy melodic deathmetal,ami már kicsit másabb. Ott gyönyörű dallamok,gitártémák vannak.

Sokáig én sem értettem mi ezeken a jó,ezért elkezdtem hallgatni és figyelni. És rájöttem hogy baromi jó,csak meg kell érteni. Van ahol a ritmus,ahol a dallam,van ahol a szöveg a lényeg,mindegyik más. De hidd el,nagyon is szerethető :D

Itt egy pár példa kezdetnek :D

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 1. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!