1/12 anonim válasza:
Ez jó zene, pont tegnap töltöttem le. Kocsiba ideális. Magyarországon játsszák már a rádiók? Itt külföldön igen.
3/12 anonim válasza:
Ilyen degeneráltságok születtek itt eddig is
4/12 A kérdező kommentje:
Itt tuti nem játszák, a rádiók megrekedtek a 2000-es évek langyos magyar slágereinél... :/
2017. okt. 20. 06:02
5/12 anonim válasza:
A jó zenéket nem rádióban adják, se Magyarországon, se más helyen.
De nem is írok többet, mert amit linkeltél, pont egy tucat, semmitmondó zene, ilyenből van Magyarországon is.
6/12 anonim válasza:
"A jó zenéket nem rádióban adják, se Magyarországon, se más helyen. "
Ezt egész véletlenül a KISS Fresh FM-en hallottam. Azon jó zenék mennek.
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Hát csinálj te ilyet, ha annyira akarod. Ne várd a sült galambot, tegyél érte.
9/12 anonim válasza:
Szerintem is jó szám, de itthon nem igazán van komoly igény a trap, cloud rap és hasonlók iránt.
Meg úgy általában a rap is igen mostoha műfaj itthon, külföldi előadók között hatalmas a változatosság, Kendrick Lamar, Tyler, The Creator, Joey Badass, J. Cole, hogy a legtehetségesebbek közül mondjak párat, de itthon alig hallgatják őket.
21 Savage, és hasonló trap előadók bázisa pedig mégkisebb, sajnos ez van.
Amúgy ez nem politika...
10/12 anonim válasza:
#3 Miért is degeneráltság? :) Ja, azért mert nem kedveled a műfajt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!