Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tegnap lefoglaltam Enrique...

Tegnap lefoglaltam Enrique Iglesias koncertjére a jegyemet ami 46000 forint volt kezelési költséggel. Kaptam egy kódot amivel majd lelehet tölteni később a jegyemet valamikor valahonnan. De mikor?

Figyelt kérdés
Illetve mától lehet megvasárolni a jegyeket az irodába es a neten is és most nézem, hogy oda ahova én foglaltam helyet ott egy jegy "csak" 25000 forint. Akkor tegnp miért 46000 ért adták nekem? Rádásul még csak nem is kézzelfogható? Nem szoktam komcertre járni így most egy kicsit aggaszt a dolog. Meg egy kicsit idegesít, hogy egy 20assal többet kértek. Szerintetek?
2017. okt. 18. 13:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos nagyon lehúztak. Nem csak én estem bele ebbe a csabdába, sokan mások. Ez is hivatalos jegyeladós oldal volt, úgy hittem, tenyleg ennyibe kerül egy jegy. Akkor lett gyanús, amikor nem kaptam meg a jegyet csak egy értesítőt a vásárlásról. Tegnap kicsit megmyugodtam, de ugye azt a plusz 20000et nagyon sajnálom. Legközelebb messziről elkerülöm az onlineticketshoppot. Ez nálam tanulópénz volt sajnos. :( nem vagyok valami jártas koncertjegyek ügyben.
2017. okt. 20. 17:10
 12/12 Mojjo ***** válasza:

@11: Rosszabbul is járhattál volna sajnos. Szerintem itt páran úgy sejtettük, hogy nem fogsz semmit sem kapni, sima átverés volt, szóval még egész jutányos tanulópénz lett végül.

Mindenesetre jó koncertezést majd! :)

2017. okt. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!