Hogyan tudnék szépen énekelni?
Figyelt kérdés
Mindig is nagyon szerettem énekelni. Voltam egy ideig kórusban, de nem lehettem tovább, mert szűkös volt az időm. A hangom egy idő után mélyebb lett az átlagnál, de még nem is ez lenne a probléma, hanem az, hogy szinte énekelni se úgy tudok már. Régen mindig arról álmodoztam, hogy bejuthatok egy tehetségkutatóba. Mégha nem is tetszik a zsűriknek a produkcióm, de én bejutottam! Sajnos valószínűleg erre nem fog sor kerülni, ha így haladok. Valaki tudna valami módszert?2017. okt. 15. 10:02
1/4 anonim válasza:
Nyilván úgy lehet fejlődni bármiben, ha foglalkozol vele. Ha nincs rá időd, akkor nem fog menni. Keress egy énektanárt, és énekelj sokat!
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, van, mikor 9 után sikerül beesnem a házba, akkor nem fogok már elkezdeni kornyikálni, de egyébként tényleg sokat énekelek. Énektanárhoz szívesen járnék, csak hát sajnos nem ingyen dolgozik.xD Egyébként köszönöm a választ.
2017. okt. 15. 10:13
3/4 anonim válasza:
Kezdj el valami hangszeren tanulni.Az sokat javított az én énekhangomon is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igyekszem. :)
2017. nov. 11. 08:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!