Miért azt a zenét szeretjük hallgatni, amit?
Tehát pl. van aki a trance-re, valaki a rap-re, van aki - mint jómagam is - a metal-ra esküszik, és azt szereti hallgatni, van aki mindenes. Én pl. meghallgatok mást is, de van ami kifejezetten zavaró ha hallgatom, irritál.
Mitől függ hogy ki mit szeret hallgatni? Érzelmi, filozófiai, életszemléleti, vagy csak simán valami tudatalatti, idegi alapon működik ez?
Én pl. metal-on belül csak a minőségi, modern hangvételűt szeretem inkább, vagy a nagyon egyedit, és legfőképp amikben vagy női szóló, vagy férfi-női énekes van, és e mellé még elég válogatós is vagyok.
Az olyan választ hogy ez nyugtat meg vagy pörget fel, meg mer' jól hangzik, meg hogy jól néz ki az énekes stb. nem várok, mert az okokat keresem, nem az eredményt.
Én is metált részesítem előnyben, de mást is meghallgatok. Mármint minden műfajban van valami ami jó, csak nehéz megtalálni. Az meg más kérdés, hogy van olyan műfaj ami hidegen hagy nagyon , pedig tudom, ha sokat keresgetnék, lenne ami tetszene :D
Kérdésedre visszatérve, hangulatfüggő sok embernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!