Kendrick Lamar turné Európában?
Figyelt kérdés
Mai nap Instagram mystoryjába jött a kép, hogy hamarosan UK / Europe DAMN. Tour várható. Szerintetek egy budapesti koncert nagyon merész álom lenne? Illetve mennyi az esélye például Ausztriába vagy valami viszonylag megközelíthető országba fellép, ha esetleg elmulasztaná hazánkat?2017. szept. 30. 13:12
1/8 anonim válasza:
Kendrick Magyarországon nekem meredeken hangzik, de egy bécsi fellépés pl. egyáltalán nem.
2/8 dementordjula válasza:
Egy budapesti koncert valóban picit elképzelhetetlenül hangzik, de azért reménykedjünk... :D Szerintem jönni fog Bécsbe. De ha oda nem, Németországot nem hiszem, hogy kihagyná :) Már várom, hogy részt vegyek egy koncertjén.
3/8 anonim válasza:
A kedvelt országok hasonló kaliberű előadóknak legtöbbször Belgium, Hollandia, Németország, néha Svédország, és Dánia szokott lenni. A merészebbek Oroszországba is elmennek.
4/8 A kérdező kommentje:
Végül ez lett a menetrend, hát sajnálom, hogy még Ausztria sem jött össze, a többi ország picit távolinak tűnik sajnos..
2017. okt. 2. 10:18
5/8 anonim válasza:
Jó lenne lenne, de szerintem csak szép álom marad, pedig imádom Kendric munkásságát, de sajnos itthon nincs túl nagy rajongói tábora.
Bécsig talán el is néznék miatta, de messzebb nem.
Így ez kimarad... :/
6/8 A kérdező kommentje:
Igen, én ugyanígy voltam ezzel sajnos.. Bécset még megkockáztattam volna, de így nagyon úgy néz ki, hogy felejtős:( Reméljük lesz még lehetőségünk látni valahol Kendricket:D Bár ez a DAMN. tour nagyon jó lett volna..
2017. okt. 2. 22:52
7/8 anonim válasza:
De jön a Szigetre ❤️ augusztus 8-an
8/8 anonim válasza:
Váó, örülök, hogy nem lett igazam.
(első válaszadó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!