Tinik! Milyen zenét hallgattok?
GHOST,Creep-P, Nicki Minaj, Selena Gomez, animék openingjei, Hooligans, Halott Pénz, WellHello, PamKutya, ha szomorú vagyok akkor szomrúakat(Emely Sande, Sad Song) vagy valami elektronikus tucc-tuccot(David Guetta, Martin Garrix, Skrillex), néha Black Veil Brides.
Ha retrós kedvem van, akkor Beatles, Nirvana
Néha rámjön, hogy disney zenéket hallgassak, vagy más országok nemzeti himnuszait, meg a Medvehagyma dal.:D
Ja meg néha Mr Busta-t is szoktam meg Ak26, JVM, Miss Mood, ha épp rapphez van kedvem.
Szóval jó vegyes.:D
15/L
Imadom Shawn Mendest, az 1D-t, Little Mixet. Mostansag Taylor Swift új albuma is bejön.
Ismerősi köreim, és az osztalytársaim inkabb rap, vagy a mostansag felkapott magyar zeneket hallgatjak.
15L
Nagyon változó, hogy épp mit szeretek, általában alternative-rock, pop-punk és hasonló stílusokat szeretek, de Taylor Swifttől kezdve OneRepublicon át Neotonig gyakorlatilag bármit meghallgatok, ami megfog. Sőt órákon át tudok olyan bugyuta dalokat hallgatni, mint a Pink fluffy unicorns meg a Little Einsteins főcímdala. :D
Hogy mi menő most? Nem tudom, nem érdekel, nem ez alapján hallgatok meg valami. (Ne értsetek félre, nem vagyok az a típus, aki azért nem szeret valamit, mert mindenki más szereti, csak nem szempont nálam valaminek a népszerűsége.)
19/l
Death metalt, pár banda:
Cryptopsy
Cannibal Corpse
Morbid Angel
Deicide
14/F
Én személy szerint az ő zenéiket:
Skillet, My Chemical Romance, Flyleaf, Fireflight, The Letter Black, Red, Ashes Remain, Melanie Martinez, Sleeping Romance, Lacey Sturm
De én nem tartozom a többségbe, a legtöbben pop zenét hallgatnak, Shawn Mendest és társaikat... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!