Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem felháborító ez...

Csak szerintem felháborító ez a videó?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=GXH9EodM-PQ

A kérdés természetesen K-pop rajongókhoz szól. Tehát, ha TE nem szereted ezt a stílust, kérlek, ne fáraszd magad azzal, hogy válaszolsz. Köszönöm.

2017. szept. 27. 12:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá kell tennem, hogy régebben nagyon szerettem Dancsó munkásságát, és még most is megnézem a videóit, de ezzel nagyon elásta magát nálam.
2017. szept. 27. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok K-pop rajongó de fárasztanám magam egy válasszal, valóban valamennyire sértő a Koreaiakra nézve, illetve a stílus rajongóira nézve.
2017. szept. 27. 16:54
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem elég sértő szerintem. Elég amatőr munka. Béna ez a kancsó.
2017. szept. 27. 17:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Ah, értem, tehát nem objektív véleményekre vagy kíváncsi, hanem Kpop fanokéra, akiknek nyilvan elég jelentős része elfogult ezzel kapcsolatban. Taps taps.

Egyebként nem tudom, mint varsz Dancsótól, neki minden videója a szarkazmusra, és a paródiára épül, miért épp a te kedvenceddel tenne kivételt?

2017. szept. 27. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha valami, akkor ez a lánynak öltözött fiúbanda (már haegyáltalán fiúk) valóban megérdemli a savazást.

És nem, nem volt fáradtság, hogy ezt ideírtam, nem kell hát aggódnod.

2017. szept. 27. 21:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azért írtam azt, hogy leginkább K-pop rajongók válaszoljanak, mivel, aki nem szereti ezt a stílust, úgyis csak szétfikázná az egészet. Ezt pedig mindenképp el akartam kerülni.

Kedves utolsó, egyem a szíved. Ha szerinted ez a banda lányosan van felöltözve, akkor nyilván otthon hagyhattad a szemüveged, miközben nézted. :) Ha nem értesz hozzá, illetve, ha neked nem jön be ez a stílus, attól még nem kell ilyen primitíven viselkedni.

2017. szept. 28. 14:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha általánosítod a nem fanokat, akkor nyugodtan általánosíthatjuk a fanokat is: ők meg agyonmagasztalják.

Eleve ez a "fan - nem fan" kérdésen való rágódás is elég gyerekes...

2017. szept. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!