Csak szerintem felháborító ez a videó?
https://www.youtube.com/watch?v=GXH9EodM-PQ
A kérdés természetesen K-pop rajongókhoz szól. Tehát, ha TE nem szereted ezt a stílust, kérlek, ne fáraszd magad azzal, hogy válaszolsz. Köszönöm.
Ah, értem, tehát nem objektív véleményekre vagy kíváncsi, hanem Kpop fanokéra, akiknek nyilvan elég jelentős része elfogult ezzel kapcsolatban. Taps taps.
Egyebként nem tudom, mint varsz Dancsótól, neki minden videója a szarkazmusra, és a paródiára épül, miért épp a te kedvenceddel tenne kivételt?
Ha valami, akkor ez a lánynak öltözött fiúbanda (már haegyáltalán fiúk) valóban megérdemli a savazást.
És nem, nem volt fáradtság, hogy ezt ideírtam, nem kell hát aggódnod.
Köszönöm a válaszokat.
Azért írtam azt, hogy leginkább K-pop rajongók válaszoljanak, mivel, aki nem szereti ezt a stílust, úgyis csak szétfikázná az egészet. Ezt pedig mindenképp el akartam kerülni.
Kedves utolsó, egyem a szíved. Ha szerinted ez a banda lányosan van felöltözve, akkor nyilván otthon hagyhattad a szemüveged, miközben nézted. :) Ha nem értesz hozzá, illetve, ha neked nem jön be ez a stílus, attól még nem kell ilyen primitíven viselkedni.
Ha általánosítod a nem fanokat, akkor nyugodtan általánosíthatjuk a fanokat is: ők meg agyonmagasztalják.
Eleve ez a "fan - nem fan" kérdésen való rágódás is elég gyerekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!