Mi ennek a zenének a címe?
Figyelt kérdés
Még augusztusban láttam talán a Music Channelen, szóval biztos ismert, csak nem figyeltem a címét, a klipjére emlékszem csupán. Dél-Amerikában (vagy Közép) játszódott, nagyrészt egy kis faluban az utcán, voltak ott indiánok (nagyon megragadt egy indián fickó fonott hajjal kalapban), helybeliek, állatok, vidám volt az egész, ilyen teljesen hétköznapi jelenet. Magára a zenére sajnos nem emlélszem. Kerestem neten az oldalon a videótárban, youtubeon is, de nem találtam meg.2017. szept. 23. 12:37
1/5 anonim válasza:
Esetleg tudod, hogy milyen műfajú zene volt?
Férfi, v nő énekelte?
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom a műfaj nevét, hasonló mint Kygo, Robin Schulz, ilyen könyedebb, nem nagyon bulizós.
Sajnos nem ez, ezt ismerem, köszönöm az eddigi válaszokat, igyekszem tovább keresni én is :)
2017. szept. 23. 15:27
4/5 anonim válasza:
French montana Unforgettable jutott eszembe
5/5 anonim válasza:
Lehet h márnem aktuális de szerintem Milk and Sugar.... Canto del pilon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!