Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen lett a zeném?

Szerintetek milyen lett a zeném?

Figyelt kérdés
[link]

2017. szept. 15. 19:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem borzalmas. Semmi üzenete.

Ha egy buliban meghallanám, kapcsoltatnám ki.

Nekem ez nem zene, csak valami gyorsan összedobott katyvasz.

2017. szept. 15. 20:32
 12/27 anonim ***** válasza:
44%

Valaki megtenné, hogy linkel nekem egy tipikus Minimal Techno-t? Csak hogy valami halvány elképzelésem legyen a dologról.

Köszönöm.

2017. szept. 15. 20:33
 13/27 Bihar Valatonon ***** válasza:
2017. szept. 15. 20:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Bihar Valatonon :D :D
2017. szept. 15. 20:38
 15/27 anonim ***** válasza:
Onnan jött a minimal techno, hogy a kérdező ekként kategorizálta az izét, amit csinált. Csak rá kell kattintani a linkre, meg olvasni kell tudni hozzá. Nem bonyolult dolgok ezek.
2017. szept. 15. 20:39
 16/27 Bihar Valatonon ***** válasza:
Köszönő viszonyba sincs a valódi Minimal Technoval amit csinbált max a Droplex által játszott valójában "edmtechno" "Coronita" mutációval :)
2017. szept. 15. 20:40
 17/27 anonim ***** válasza:
26%

Na ugye, ami ide be lett linkelve, az áll egy hulladék gagyi szólamból és olyan ritmusokból, amit minden egészséges hároméves le tud játszani egy xilofonon.

Ez van. A minimal techno egy hulladék műfaj. Olyanok tudják csak élvezni, akik a zenei műveltség leghalványabb kis csírájával sem rendelkeznek. De mondom, a kérdező csinálmánya még ennek az egyébként is értéktelen műfajnak is az alja.

2017. szept. 15. 20:43
 18/27 anonim ***** válasza:
9%

Köszi Bihar, ilyesmire számítottam.

Úgy gondolom, van az a szint, ami alatt már mindegy. Szóval ha ez egy klasszikus a "műfajban", a kérdezőnek nincs oka szégyenkezni.

2017. szept. 15. 20:44
 19/27 Bihar Valatonon ***** válasza:
38%
A Minimal Techno szerves része az "Undergroundnak" így max van aki nem szereti, de ettől független egy teljesen korrekt stílus...csak, mint mindent el lehet krvítani, mint Mo-n ezzel a "MNML" Tinimál névre keresztelt divat EDM mutációval.... :)
2017. szept. 15. 20:46
 20/27 Bihar Valatonon ***** válasza:
Rudika nem tetszik nem hallgatod majd küldök neked egy deszpácsító :)
2017. szept. 15. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!