Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Véleményt szeretnénk kérni a...

Véleményt szeretnénk kérni a panasonic sa ak47 hifiről akinek volt vagy van ilyen hifie?

Figyelt kérdés

2017. szept. 12. 10:27
 1/5 TR75 ***** válasza:

Nekem ugyan nem volt, csak csorgott a nyálam egy ilyenre, de egy időben hifik között dolgoztam.

Ez egy jó cucc abból az időszakból, amikor a Panasonic komoly hifiket gyártott. Ugyan elég csiricsáré, abban az időben ez volt a menő, de amúgy remek darab, durva hangerővel, és jó hangninőséggel. Kézi hangszínszabályozás, duplakazettás, oda-vissza működő deck, Dolby-B zajszűrés. Teljes távirányítás. Külön mély és általános hangszóró kimenet (4 hangszórós hangfalak), és, ha minden igaz, surround kimenet is van rajta. Annak idején ez volt a legkomolyabb cucca a Panasonicnak.

Talán a legsérülékenyebb pontja az 5-ös CD-váltó.

Ha ilyet jó áron ki tudsz fogni (ami keveset használt, vagy megkímélt és hibátlan), akkor jó vétel.

De persze a legjobb, ha meg is tudod hallgatni, hogy hogy szól.

2017. szept. 12. 12:01
 2/5 TR75 ***** válasza:
*hangminőséggel :S
2017. szept. 12. 12:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2017. szept. 12. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én egy forintot nem adnék ilyen cuccokért.

Sosem szóltak ezek jól, maximum közepesen.

Ellenben nagy dög az egész.

Rádiót nem hallgat otthon senki, kazetta vicc, a CD-k is már nagyon elavultak, és valóban iszonyú gagyik ezek az 5 CD-s borzadályok, használni is macera, meg könnyen is tönkre megy.

2017. szept. 14. 10:35
 5/5 TR75 ***** válasza:

"Sosem szóltak ezek jól, maximum közepesen."

Nem tudom, mit értesz ezen, ha egy 3 milliós highend cuccal hasonlítod össze, akkor ja, lehet, hogy igazad van.

Ebben az időben (ezredforduló) a Panasonic cuccai jól szóltak. Meglepően szép hangjuk volt (nekem egy SC-PM22-esem van abból az időből). Külsőre tényleg rondák, de a hangjuk jó. CD-t a mai napig hallgatok (lehet röhögni, időnként veszek is).

Úgy 2004-2005 körül már a Panasonic cuccainak is szörnyű hangjuk volt, steril műanyag, fárasztó volt hallgatni (legalábbis azoké, amiket hallottam).

Ha ez csúnya cucc, akkor nézd meg a JVC MX-GT88-at vagy 91-et :-DDD

[link]

[link]

Na, ezeket aztán tényleg el kellett volna dugni a szekrénybe :-DDD A hangjuk pedig kritikán aluli volt. Azok a csövek konkrétan berezonáltak a basszustól, mint amikor a szétrohadt Ladában felcsavarják a zenét.

Szóval az AK47 szerintem jó cucc. De ahány ember, annyiféle ízlés, érdemes meghallgatni.

2017. szept. 14. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!