Véleményt szeretnénk kérni a panasonic sa ak47 hifiről akinek volt vagy van ilyen hifie?
Nekem ugyan nem volt, csak csorgott a nyálam egy ilyenre, de egy időben hifik között dolgoztam.
Ez egy jó cucc abból az időszakból, amikor a Panasonic komoly hifiket gyártott. Ugyan elég csiricsáré, abban az időben ez volt a menő, de amúgy remek darab, durva hangerővel, és jó hangninőséggel. Kézi hangszínszabályozás, duplakazettás, oda-vissza működő deck, Dolby-B zajszűrés. Teljes távirányítás. Külön mély és általános hangszóró kimenet (4 hangszórós hangfalak), és, ha minden igaz, surround kimenet is van rajta. Annak idején ez volt a legkomolyabb cucca a Panasonicnak.
Talán a legsérülékenyebb pontja az 5-ös CD-váltó.
Ha ilyet jó áron ki tudsz fogni (ami keveset használt, vagy megkímélt és hibátlan), akkor jó vétel.
De persze a legjobb, ha meg is tudod hallgatni, hogy hogy szól.
Hát nem tudom, én egy forintot nem adnék ilyen cuccokért.
Sosem szóltak ezek jól, maximum közepesen.
Ellenben nagy dög az egész.
Rádiót nem hallgat otthon senki, kazetta vicc, a CD-k is már nagyon elavultak, és valóban iszonyú gagyik ezek az 5 CD-s borzadályok, használni is macera, meg könnyen is tönkre megy.
"Sosem szóltak ezek jól, maximum közepesen."
Nem tudom, mit értesz ezen, ha egy 3 milliós highend cuccal hasonlítod össze, akkor ja, lehet, hogy igazad van.
Ebben az időben (ezredforduló) a Panasonic cuccai jól szóltak. Meglepően szép hangjuk volt (nekem egy SC-PM22-esem van abból az időből). Külsőre tényleg rondák, de a hangjuk jó. CD-t a mai napig hallgatok (lehet röhögni, időnként veszek is).
Úgy 2004-2005 körül már a Panasonic cuccainak is szörnyű hangjuk volt, steril műanyag, fárasztó volt hallgatni (legalábbis azoké, amiket hallottam).
Ha ez csúnya cucc, akkor nézd meg a JVC MX-GT88-at vagy 91-et :-DDD
Na, ezeket aztán tényleg el kellett volna dugni a szekrénybe :-DDD A hangjuk pedig kritikán aluli volt. Azok a csövek konkrétan berezonáltak a basszustól, mint amikor a szétrohadt Ladában felcsavarják a zenét.
Szóval az AK47 szerintem jó cucc. De ahány ember, annyiféle ízlés, érdemes meghallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!