Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a zene címe? (bejátszás)

Mi a zene címe? (bejátszás)

Figyelt kérdés

Nem kell letölteni a fájlt!

[link]

A download this fájl után, ha a megnyitásra klikkelünk, akkor csak megnyitja és lejátssza

Fontos lenne, kösziiiii! :)))

2017. szept. 7. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Majd biztos rákattintok a zsarolóvírusodra!
2017. szept. 7. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Vírus?

Jó! Akkor elküldöm a youtube-os videót. Direkt kivágtam, átkonvertáltam mp3-ba, de akkor hogy könnyebb legyen azt a részt meghallgatni, amit kérek és hogy ne legyen a háttérbe egy 15 éves bikinis csaj.

Itt a videó, kérlek mondd meg, hogy 1:55 -től 4:30 -ig mi a zene címe. Köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=Oa_DjPpajho&t=132s

2017. szept. 7. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Van zene a videó alatt? :o
2017. szept. 7. 19:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Van. :) Fontos lenne. Ha neked így jobb a youtuboes linkről, akkor mondd már meg a zene címét légyszike
2017. szept. 7. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem az első válaszoló vagyok. Biztos valami fos remix, de a kiscsaj az igéretes. :)
2017. szept. 7. 19:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Van olyan program, amivel le lehet vágni a csaj beszédét, hogy csak a zene maradjon meg?
2017. szept. 7. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyakorlatilag nincs. Ez nem járható út.
2017. szept. 7. 19:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor hogy deríthetném ki a zene címét? :)
2017. szept. 8. 11:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Megtaláltam, emberek!!! https://www.youtube.com/watch?v=vqhDkP-Je3E

A szövegből utána tudtam keresni. Legközelebb légyszi senki ne jöjjön ezzel a vírus kreténséggel. Nem mindenki egy segg@rc! Köszönöm!

2017. szept. 8. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!