A magyarok miért szeretik annyira az "alternatív" zenét?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre hogy sokan odavannak ezért az irányzatért pedig szerintem a Kispál/Kiscsillag, 30Y és egyebek többnyire semmitmondó számokat írnak, Rúzsa Magdinak is van pár alternatívgyanús száma amiről nehéz megmondani mit is akar vele pontosan. Ez miért jó? Csak én nem tudom értékelni a művészetet amit ezek a zenék jelentenek?2017. szept. 1. 22:54
11/12 anonim válasza:
Rátapintottál a lényegre, kérdező. Az alter divatos zene, de nem művészet, csak művészieskedés. A dalszövegeknek vagy semmi értelme, vagy túl vannak bonyolítva. A fiatal sznobok rétegnek való, aki azt hiszi, felette áll az átlagnak. Pedig alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!