Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az agnostic front elhatárolódi...

Az agnostic front elhatárolódik a fasiszta közönségétől?

Figyelt kérdés

Elég sok „náci” is hallgatja a bandát, és a koncertjeikre is rendszeresen ellátogatnak. Meghát őkis skinheadek,(vagy csak voltak) ki is dobtak egy „skinhead” feliratú pólót.

De ugyanakkor van olyan számuk hogy

„fascist attitudes”

Szóval szerintem valamikor igazi skinhead zenekar volt, de rájöttek hogy úgy nem igazán jutnak nagy népszerűséghez,

Ezért csúnyán hangzik, de eladták magukat, ahogy nagyon sok más zenekar is.

Nektek mi erről a véleményetek?

2017. aug. 31. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
A Facist Attitudes-nak elolvastam a szövegét, rögtön azzal indít, hogy "miért szidsz valakit csak azért, mert máshogy néz ki?", szóval gondolom azt pont a címben megnevezett hozzáállás ellen szól. Az ilyen daloknak érdemes túllátni a címein, a Clawfinger N#gger című dala is anti-rasszista, meglepő módon. :D
2017. aug. 31. 20:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Énis elolvastam csakhát, sok zenekar csinálja ezt hogy régen jobbos volt, aztán rájött hogy abban „nincs pénz” aztán elhatárolódik minden „szélsőségtől”

Ez nem válasz.

2017. aug. 31. 22:37
 3/3 Letsgoxxx válasza:
Soha sem voltak nácik, skinheadek voltak a nácik nem skinheadek.
2017. dec. 29. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!