Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen zenét ajánlanátok...

Milyen zenét ajánlanátok anyukám szülinapi videója alá?

Figyelt kérdés

50. éves lesz édesanyám és szeretnék Neki egy videót készíteni.

első rész: gyermekkora

második rész: megismerkedés apukámmal + esküvő

harmadik rész: gyerekek + későbbi képek

negyedik rész: családi ház és kert akkor és most (virágok a hobbija)

szereti a magyar dalokat, így az esküvős részhez a "Hogyan tudnék élni Nélküled"-et tettem be, az első részhez pedig a Let it be-t de ének nélkül, zongorán

Mi legyen az utolsó 2 rész alá? nem feltétlenül szükséges 2 dal, ha passzol, akkor elég lenne egy is

köszönöm előre is

2017. aug. 29. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs valami kedvenc zenéje?

Ha nem tudod, vagy nincs neki akkor itt van pár, ami eszembe jutott:

[link]

[link]

Az a két pici bökkenő, hogy nem tudom, anyukád milyen szinten tud angolul, azonnal érti-e a szöveget, vagy nem kell olyan pontosan passzolnia...

A másik, hogy a legtöbb (hangulatban akár illő) dalnak szexuális hátsó tartalma van, még ha nem is rögtön egyértelmű...nem tudom, ez titeket mennyire zavarna...de ebben az esetben valóban jó lehetőség az instrumental. Még nem tiszta a dolog, pontosíthatnál picit. Akár műfajban is.

Addigis írok magyart:

[link]

[link]

2017. aug. 30. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom hogy anyukád szereti-e a spanyol nyelvet,vagy dalokat. De én minden esetre imádom,szóval ezt a két dalt ajánlom szívesen:Consuelo Schuster-Despues del adios❤(személyes kedvenc is egyben)és ugyan az az énekes,Estar contigo💖Ezt is imádom. Viszont ha ezek nem tettszenek,akkor itt van 2 angol dal,amiket ugyan úgy szeretek:We the kings-Sad song😍,The script-Superheroes💗,és plusszban még egy Rachel Platten-Fight song(ezt is imádom💓)
2017. aug. 30. 20:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Lemaradt:

A bújtatott társadalomkritikáról nem is beszéltem. Szóval érdemes vigyázni. :D

2017. aug. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!