Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik Kpop dal lehet?

Melyik Kpop dal lehet?

Figyelt kérdés

Sajnos nem emlékszek rá és persze hogy utólag jön rá az ember, hogy neki az a zene tetszett. Csak néhány emlékfoszlányra emlékszek ami nem tudom kinek mennyi segítség lesz.

Egy fiú bandáról van szó ez tuti biztos!:D Egy házban vannak és mindenkit külön külön mutatnak , hogy mit csinálnak, annyi rémlik hogy az egyik mintha videó játékkal játszott volna. A a ház falai színesek voltak , sárgára emlékszek meg a kékre. A klip végén az elektronikai eszközöknek a képernyőjén , mint egy vírus, mind ugyan azt a szimbólumot mutatja , kékes színre emlékszem... talán. Ott már a fiúk mind egy szobában vannak.

Amúgy egy vidám , színes, bulis hangulata volt a dalnak...

Sajnos, csak ennyire emlékszek...

2017. aug. 29. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan, bár a végén nincs olyan szimbólum amit írtál, de lehetséges:

https://www.youtube.com/watch?v=OV9NJGTLm-4

WINNER-SENTIMENTAL a címe :)

Remélem tudtam segíteni :D

2017. aug. 31. 09:50
 2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg majdnem olyan :D De sajnos nem ez az :/ Nálam központi szerepben volt az a "vírus". De nagyon szépen köszönöm a választ!!!:)
2017. szept. 1. 06:20
 3/12 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján eszembe jutott 1-2 dal, de egyiknek sincs a végén az a szimbólumos rész, szóval nem tudom...

Youtube nézési előzményekben nem tudod megnézni? :/

2017. szept. 2. 12:16
 4/12 A kérdező kommentje:
2 órán keresztül kerestem , de semmi :/ Azért elmondod mi az ami eszedbe jutott? Kíváncsi vagyok, meg szeretek új dalokat megismerni :))
2017. szept. 2. 14:24
 5/12 anonim ***** válasza:
nekem elsore a got7 Hey yah cimu szama ugrott be a virusos reszrol, de lehet, hogy tevedek :D
2017. szept. 22. 19:28
 6/12 anonim válasza:
Nekem erről a seventeen clap ugrott be. Nem hiszem,hogy az de nekem ez jutott eszembe
2017. dec. 2. 20:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egyik sem. :/ Mind a két számot ismerem és nagyon nagyon szeretem.
2018. jan. 6. 17:20
 8/12 anonim válasza:

Nekem először BTS - Fire jutott eszembe mert ugye ott V játszik de a többi leírásra annyira nem passzol

Van még pár ötletem, remelem segít:

Bigbang - FXXXK IT

Block B- Toy

Block B - Yesterday

A TV miatt lehetséges esetleg Zico Television albumáról valami. Pl: Artist, Anti

2018. jan. 7. 12:47
 9/12 anonim válasza:
Előző vagyok. Nem láttam h fiú BANDÁRÓL van szó. Bocsánat. Pedig Zico - Baby is bele illene a képbe :D
2018. jan. 7. 12:56
 10/12 anonim válasza:

Mergint előző vagyok :’D Helyesbítenék: Zico - She’s a baby

Illetve nem egy házban játszódik de a hangulata hasonló mint amit leírtál: Bigbang - Let’s not fall in love

2018. jan. 7. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!