Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi az esélye, hogy valakit...

Mennyi az esélye, hogy valakit felfedeznek a youtube-on keresztül?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy valaki feltesz egy videót, amin énekel (jó hangja van), mondjuk saját és ismert dalokat is. Mennyi az esélye, hogy felfedezik? Mostanában annyi mindenkit felfedeznek a youtube-on keresztül pl: Justin b., Barbee, ha jól tudom sp-t is... (csak kíváncsiság, szerined mennyi az esélye?)
2010. máj. 25. 20:23
 1/9 anonim válasza:
Szerintem max önbizalmat szerezhetsz youtubon, keresztül, a kommentekböl, de másra nem hiszem hogy jó lenne.
2010. máj. 25. 20:26
 2/9 anonim válasza:
Zéró. Egy "komoly" kiadó nem ott keres új arcokat. Arról nem is beszélve, h ehhez a szakmához nem feltétlen szükséges a jó hang. Előbb menjen a TV-ben futó felfedezőkbe, aki ilyen karrierre ágyik, mint hogy abban bízzon, h valami szaktekintély itt fog rátalálni...
2010. máj. 25. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
hát ahhoz képest, h Barbeet és Justin Biebert és Esme Deenterst is az interneten fedezték fel szerintem van alapja! Ja Sp-nek is először a youtube-n voltak rajongói tehát nem KIZÁRT!!! Ja meg eszembe jutott az a kisgyerek aki a Lady Gagát énekelte 12 éves és most kapott egy lemez szerződést!
2010. máj. 25. 20:42
 4/9 Thurston ***** válasza:
Fontosabb az üzleti érzék a "sztársághoz", mint a tehetség, vagy bármi más. Ez meg tecsövön keresztül nem jön le.
2010. máj. 25. 20:53
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! És az a kisgyerewk milyen nemzetiségű? Bár szerintem 12 évesen még túl fiatal, legyen előbb gyermekkora :)
2010. máj. 25. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Cseh Csaba xd
2010. jún. 14. 17:10
 7/9 anonim ***** válasza:

egy csöppnyi szerencse és némi tehettség a két kulcs a netes sikerhez .persze nem tapasztalatból beszélek :D

bár 1x akarok videót forgatni .mindig azon gondolkozok h egyik napról a másikra leszek híres megnézik mondjuk 2 millióan egy héten belül .fú jó a fantáziám :D

2010. jún. 14. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:

marketingfüggő

fedezzétek fel őket!

http://www.youtube.com/watch?v=VPhAEi90HS8

2010. jún. 14. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:
szinte semmi 1:1000000000000000000000
2010. júl. 7. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!