Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlotok nekem zenét?

Ajánlotok nekem zenét?

Figyelt kérdés
Kicsit kifogytam aki tud valamit írja le. Lehet sok minden rock pop akár metál is :D a rappet annyira nem szeretem és a túl elektronikus popot sem vagy a túl nyálas az se előny de az csak ha nagyon. Fontos azért a szöveg is. Előre is köszönöm

2017. aug. 27. 00:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Azt ertem, hogy van black metal ami nem satanista szovegekkel operal. Nekem is volt mar szerencsem ilyenekhez. De, hogy pont a black metalra ne lenne jellemzo a satanizmus azert azt nehezen tudom feldolgozni.:D Azert abban a mufajban eleg gyakori akarhogy is nezzuk.
2017. szept. 2. 23:39
 22/23 Tom Benko ***** válasza:
Nem, nem jellemző. Summoning példának okáért. A black metalt a zenei és hangulati megközelítés teszi, nem a sátánista szöveg. Igen, sok sátánista szöveg bukkan fel a hozzáállás miatt, de egyáltalán nem egyeduralkodó.
2017. szept. 3. 15:57
 23/23 A kérdező kommentje:

Jó amúgy azóta jobban beleástam magam mindenféle stílusú zenékbe, szóval megcáfolnám a 2es fél évvel ezelőtti önmagam :D

csak hogy ne nezzen mindenki aki utolag latja ezt a kerdest idiotanak

2020. jan. 5. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!