Van valami jó zenelejátszó? ( többi lent )
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami először is ingyenes, hallgathatok a zenéket rajta anélkül hogy rajta lenne a telefonomon a zene, esetleg mp4-ben is lehetne rajta hallgatni, nem kell regisztrálni vagy ha kell akkor nem facebookal és lehetőleg magyar legyen. Ja és iPhonera. Tudom kicsit sok a szempont és nem baj ha nem felel meg mindnek csak írjátok oda hogy milyen. Előre is köszi. :)2017. aug. 21. 17:45
1/8 anonim válasza:
Deezer, ha oda facebookkal regisztrálsz ingyenesen hallgathatsz bármit. Mellesleg nem tesz közzé semmit az idővonaladon.
3/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2017. aug. 21. 21:48
4/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz Spotify-nál vagy Deezernél időnként új fiókot csinálni - mivel hangsulyoztad, hogy ingyenes kene -, ajánlom az imusic-ot, ha store-ban keresed, akkor Chen Greenberg töltötte meg fel, és a logója közepén nagyító van, amiben egy hangjegy áll.
5/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. De miért kéne Spotifyon meg Deezeren új fiókot csinálni?
2017. aug. 22. 00:51
6/8 anonim válasza:
Szokott lenni ingyenes próbaidő, ami alatt korlátozások, reklámok nélkül hallgathatsz zenét. És csak úgy tudnál folyamatosan zenét hallgatni, ha minden 7, 14, 30. napon (nem tudom pontosan, meddig tartanak) új fiókot kene csinálnod.
7/8 A kérdező kommentje:
Oké, értem, de ez akkor is igaz ha facebookal regisztrálok?
2017. aug. 22. 01:11
8/8 anonim válasza:
Nem kell Deezernél fizetni semmiért, ha facebook-kal regizel, plusz a rekámokat is meg lehet oldani egy adblockerrel és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!