Mondanátok gyors rap/trap zenéket?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam Denzel Curry koncerten és az elozenekarok(Dj-k) ilyen zeneket jatszottak. Volt egy amiben ilyen nagyon gyorsan daralta a fazon, ha esetleg valaki ott volt és hallotta a címet leírja pls? De jöhet más szám is ;)2017. aug. 19. 22:45
2/4 anonim válasza:
Én is ott voltam, de sajnos a motyogósabb trap-témában nem vagyok annyira művelt, mint amilyennek a közönség nagy része tűnt. Kb. csak Kendricktől a HUMBLE.-t, XXXTentacion-tól a Look at Me-t, meg a House of Pain-től a Jump Around-ot ismertem meg, amiből utóbbi ugye nem is trap. De ezek a DJ-k kis magyar előadók voltak, szerintem megpróbálhatsz nekik írni Facebook-on, hátha megdobnak egy setlist-tel.
A koncerttől teljesen függetlenül OG Maco-tól a Seizure-t tudom ajánlani.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget ;)
2017. aug. 20. 11:01
4/4 anonim válasza:
Tyler, The Creator - Tamale <3
Például :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!