Fesztiválon kiszolgálnak 18 év alatt alkoholos itallal? 17/f
Figyelt kérdés
2017. aug. 19. 21:08
1/8 anonim válasza:
Elvileg nem. Gyakorlatban szinte kizárt hogy elkérik személyidet, hacsak nincs látványosan kölyökarcod.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam, mert tegnap voltam BB fesztiválon, és simán kiszolgáltak :D Csak arra gondoltam, hogy nagyobb fesztiválokon (Sziget,Volt,Balaton Sound) elkérik-e a személyit :D
2017. aug. 19. 22:16
3/8 anonim válasza:
Már voltam Soundon meg Szigeten is, kivan írva hogy 18 év alatt alkoholos italt nem adnak ki, de személyit még sose láttam, hogy bárkitől is kértek volna.
4/8 anonim válasza:
Eddig még engem is kiszolgáltak minden fesztiválon. Személyimet pedig még soha nem kérték el ilyen helyeken.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) ;)
2017. aug. 20. 10:52
6/8 anonim válasza:
Olyan helyen, ahol 5 perc alatt vehetsz drogot, ha akarsz, majd pont az alkoholnál tökölnének a személyivel?
7/8 A kérdező kommentje:
Ebben van valami :D :D
2017. aug. 20. 11:04
8/8 anonim válasza:
tőlem már kérték ott a személyimet, annak ellenére, hogy rég nagykorú voltam (bár nem nézek ki még 24 évesen se 18-nak :(), idén megkérdezték, ugye elmúltam-e már 18, és egy igen után már kaptam is a sörömet. egyébként tényleg a kutya se nézi, ha mégis aggódsz emiatt, akkor azt tanácsolom, hogy valami olyan helyen vegyél alkoholt, ahol nagy a tömeg és a pörgés, így nem lesz idejük ezzel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!