Mit gondoltok erről a gitárról?
Én teljesen kezdő vagyok, nem szeretnék egy halom pénzt költeni erre, mert nem tudom, hogy meddig tart a lelkesedésem. Szerintetek ez megfeleő első gitár? Jó hangja van? Jó minőségű?
Yamaha GL-1 Guitalele - Yamaha GL-1 Guitalele - Natúr Yamaha GL-1 Guitalele - Fekete Yamaha GL-1 Guitalele - Barna Yamaha GL-1 Guitalele - Átmenetes
Yamaha GL-1 Guitalele
Nekem nem kell linkelgetned, attól ez még nem lesz gitár.
Ez egy 6 húros, bariton ukulele.
Valahol félúton a gitár és az ukulele között.
Valami torzszülött.
Azt hittemy elküldtem egy választ, de úgy tűnik, kiikszelhettem az ablakot, mielőtt leokéztam... késő van.
Szóval: ahogy az előttem szóló is írja, ez nem egy gitár. Akkor sem, ha hasonlít rá. Ha olcsón akarsz hasznalható gitárt, akkor a 20-25 ezer közötti fenyő fedlapos Valenciák között nézz szét. Pl VC304-es modell. Vagy 32 körülért Cort AC100.
Volt válasz, mert jelezte a főoldalon az időpontot, csak a komment nem látszott.
Kicsit bugos a rendszer néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!