Mit a véleményetek az alábbi zenei blogról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a gyakori nem hirdetőfelület, de érdekelne mit gondoltok. Rock zenei albumokról írok véleményt, nem vagyok sem kritikus, sem szakértő, csak zeneszeretetből firkálgatok:)
Mindenkinek nagyon köszönöm, aki időt szán rám, és benéz a blogra, illetve minden fajta kritika érdekelne!
musicmadness.blog.hu
2017. aug. 8. 21:46
1/4 anonim válasza:
Puszta hobbiírásoknak teljesen jók ezek, két konstruktív kritikám lenne.
1. Válts betűtípust. A Comic Sans max gyerekeknek szánt témákban áll jól, de már csak azért is kerülendő, mert az interneten külön mém az, hogy mennyire ízléstelen.
2. Mellőzd a szmájlikat. Írsz annyira kifejezően, hogy a lelkesedés kettőspontdék nélkül is átjöjjön.
2/4 anonim válasza:
Írj underground bandákról szerintem. A felkapott zenekarok kritikáit elolvashatják az emberek nagyobb oldalakon bővebben, profibban kifejtve. Viszont a kevésbé ismert zenekarokra rákereső emberek, nagyobb eséllyel találnak rá a te írásodra.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, megfogadom a tanácsokat!
2017. aug. 9. 19:27
4/4 anonim válasza:
Szia! Betűtípusnak ajánlom a Verdanát, neten könnyebben olvasható. Esetleg még annyi, hogy a sorkizárt formázás szebben mutat a balra zártnál. Egyébként szerintem nagyon jó, sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!