Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Keresek egy zenét? (többi lent)

Keresek egy zenét? (többi lent)

Figyelt kérdés

Csak a klipre emlékszem.Nem igazán tudom mikori lehet ,de régen sokat hallgattam és egy éve biztos keresem.

Egy lány énekli festett vörös hajú (nem a természetes ,hanem az bordós vörös :D) télen játszódik. Olyan mintha egy kicsit ilyen mese lenne ,de ne olyan mesére gondoljatok ami rajzolt,hanem ilyen bábusra.Konkrétabban mintha Elmo féle figura téli házában lenne,minden fehér vagy világos kék.

Plusz van egy rész benne a vége fele mikor felhők között biciklizik ,hátrakontyolt hajjal és hosszú szoknya van rajta ha jól emlékszem (mármint a felhős résznél).

Úgy ennyi lenne, már a dallamára sem emlékszem ennek a zenének ,de mivel régen annyit hallgattam,meg szerettem így jó lenne megtalálni.

Ha valaki felismerné kérlek írjátok le nekem a címet vagy linkeljétek be.

Előre is köszönöm!:) :)

2017. aug. 7. 13:05
 1/1 anonim válasza:
Igen, szerintem is keresel egy zenét :D
2017. szept. 10. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!