Tudtok mondani az alábbiakhoz hasonló metal együtteseket, zenéket?
Metallica
Disturbed
Symphony X
16/f :D
Metallica vonalon: Megadeth, Slayer, Testament, Overkill, Exodus, Kreator, Sepultura, Annihilator, Dark Angel, Evile, Vektor, Warbringer... stb.
Disturbed vonalon: na, most ezen vitatkoznak, hogy a Disturbed az hard rock vagy heavy metal, esetleg nu metál lenne... az egyszerűség kedvéért írok szerintem jó modern metál bandákat: KoRn, 5FDP, Avenged Sevenfold, Bullet for My Valentine, Killswitch Engage
Symphony X: progressive szimfónikus metál... hát szimfónikus metálból a következőket ajánlom: Nightwish, Within Temptation, After Forever, Epica, Sonata Arctica, Xandria, Beyond The Black. Némi progressive: Tool, Dream Theater, Mastodon, Queensrÿche, Deftones, System of a Down.
Nem ezekhez hasonló annyira, de nekem bejön a Digital Summer, és a Tankcsapda is
Tankcsapda Über Alles
#utolsó vagyok
Nem biztos hogy hasonló, de én nagyon szeretem. Szerintem neked is tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!