Mi ennek a zenének a címe? (Fina reklám)
17. Fina úszó VB egyik reklámjában hallottam az M4-en.
Ilyen rövidebb reklám, talán 20 másodperces, illetve valami Budapest Balatonfüredről is szó volt benne.
Angol volt és az eleje lassú. Sajnos csak ennyit tudok róla...
Ja, és NEM abban a reklámfilmben volt ahol 20 méteres úszók lépkednek a parlament és a Duna körül.
Nem, nem az :/
Sehol sem találom azt a reklámot... Ilyen összevágott videókból készült ahol látszik benne Hosszú Katinka meg más magyar sportolók is, illetve civilek is, gondolom valami szurkolók. A zene csak ilyen 5 másodpercet hallható a reklámba. Meg a végén ki volt írva, hogy Budapest Balatonfüred.
Shazammal sem tudom lehallgatni mert olyan hirtelen jön az a reklám és a zene is elég rövid benne.
#5 Nincs meg és lehallgattatni sem tudtam. Túl rövid volt, így mire a telóm előkotortam rég vége lett.
A reklámot kerestem mindenhol de semmi. Nincs egy oldal ahol fent van az m4 sport összes reklámja vagy valami? :/ Onnan felismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!