Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A punkoknak mik az elveik?

A punkoknak mik az elveik?

Figyelt kérdés

2017. júl. 25. 00:00
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
"Ha valaki őrizetlenül hagy piát, az már szabad préda."
2017. júl. 25. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Aggresszivítás -.-
2017. júl. 25. 04:28
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

ELVILEG egy dolog lenne fontos a pankoknál, a szabadság, hogy senki ne b4sztassa a másikat.

A gyakorlatban sajnos ez nem jött össze, pont a punkok lettek a b4szogatás elkövetői. Így a m0csk0s fasiszták-úgy a r0h4dt nácik, de fasisztát is csak a történelemkönyvben láttak.

A legtöbbjük anarchista/anarchokommunista elveket vall, de arra nem gondolnak, hogy egy igazi anarchia a bőrfejűeknek kedvezne, rendőrség, meg törvények hiányában senki nem védné meg a tarajosokat...

Az igazi panknak nincsenek elvei. Az aktuális rendszer ellen lázad, de nem áll be az ellenzékhez s3gget nyalni. Az átlagemberrel ellentétben nem az teszi boldoggá, ha sz4ros lesz a nyelve.

2017. júl. 27. 10:33
 4/5 Helyes válasz ***** válasza:
A rövid haj,hosszú ész!
2017. júl. 30. 06:32
 5/5 kupicalajos ***** válasza:
100%
Nos igazábol az elöttem lévőnek is van igazságot tartalmazó alapja de minden punk-nak kicsit eltér az elve. Nekem pl az az elvem hogy úgy élem az életemet ahogyan akarom ne basztasson senki és sem piszkálok másokat. Számomra az anarchia azt jelenti, hogy senki nem jobb nálad, hogy megmondja hogy éljed az életed és bármit csinálhatsz de vállald a felelősséget a tetteidért akár rosszak vagy jók. Utálom a politikusokat mert a szememben ők csak öltönyös engedélyezett bűnözők. Nekem elég nagy az igazságtudatom és ha velem vagy valakivel valami igazságtalan történik rögtön nagy lessz a pofám és mondom a magamét. De csak mert valaki punk még nem feltétlenül bunkó vagy hülye. én pl. egyetemre járok és 4-es az átlagom.
2017. júl. 30. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!