Kezdő zenekarok ti hogy oldjátok meg a próbahelyet?
Figyelt kérdés
Mert az a baj, hogy semelyikőnknél nincsen hely és nincs pénzünk próbatermet bérelni mert elég drágák. esetleg valami raktárt, garázst lehetne-e olcsón bérelni? Vagy mit lehet tenni?2017. júl. 24. 09:32
1/7 anonim válasza:
Annak függvénye, hogy milyen gyakran próbáltok. Ha heti egyszer, mondjuk 2 órát, akkor még mindig jobban megéri egy fizetős próbaterembe menni. Mert annál olcsóbban nem tudtok garázst sem bérelni. Ezt ki kell számolni, hogy mi éri meg az esetetekben.
2/7 A kérdező kommentje:
Ha csak heti egyszer próbálnánk az is 7000-8000 lenne, de csak rámentem egy raktárra és 6000-ért már tudod bérelni. Ugye ott meg korlátlanul tudnád. Csak hogy van olyan raktár vagy garázs ahol nem zavarná őket a zene. Mert ugye alapjárat nem arra lettek kitalálva. De köszi, azért. Még várom a válaszokat.
2017. júl. 24. 10:31
3/7 anonim válasza:
Nem tudok tapasztalatot mondani, mert mi a garázsunkban próbálunk, de ha nem akartok heti 1nél többet próbálni esetleg megkérdezhetnétek a helyi zenesulit ha van ott ismerősötök vagy valamelyikőtök régi iskoláját, hogy nem-e használhattok egy termet 1-2 órára.
Ha nincs zenesuliban ismerősötök szerintem ott is tudtok bérelni termet baráti áron vagy művházban?
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ez nagyon jó ötlet.
2017. júl. 25. 09:05
5/7 anonim válasza:
A mi időnkben a művházba bármikor mehettünk.
6/7 A kérdező kommentje:
Kösz, majd kipróbáljuk mert mind más városban lakunk. De vagy valamelyik sulit vagy akkor a művházat megkérdezzük
2017. júl. 25. 18:42
7/7 anonim válasza:
#3-as vagyok, nagyon szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!