1/8 anonim válasza:
Szörnyű -.- ha már rock zenét hallgatsz legalább a klasszikusokat csapasd. AC/DC és a többi banda akik zenét játszottak még.
2/8 A kérdező kommentje:
Ok, hallgass csak mainstreamet. Az AC/DC egyszer kotalált egy ritmust és azóra azt nyomja! Te meg hallgass Ektomorfot, BFMV-t, The White Stripest, Crucified Barbarat, Drowning Poolt és még sorolhatnám! Nem ma kezdtem a rock, metál "szakmát"
2017. júl. 22. 23:51
3/8 A kérdező kommentje:
És persze hogy ez a szar telefon mindent félre gépel
2017. júl. 22. 23:52
4/8 anonim válasza:
Egész szórakoztató. Nem lesz a kedvencem, de nem is rossz.
Az első válaszadónak meg gratulálok, nincs is annál rock n roll-abb dolog, mint valakit ugyanazon pár régi, híres zenekar hallgatására utasítani...
5/8 anonim válasza:
Jómagam a progresszív és hard rock fanok táborát gyarapítom, a heavy metal, a soft rock, és a blues amit még néha hallgatgatok. Amit linkeltél az már nem az én stílusom, szóval: nem, nem tetszik.
7/8 anonim válasza:
Számomra nincs benne semmi, ami emlékezetessé teszi. Ha berakják mellettem elhallgatom, nem fog semmi negatívat kiváltani, de magamtól már nem keresném vissza. Hallgatok metalcoret, de ez most nem jött át.
8/8 Tom Benko válasza:
Nem ragadott meg. Elmegy, de nem zúzott le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!