Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit lehet az elektronikus...

Mit lehet az elektronikus zenében szeretni?

Figyelt kérdés
Én bevallom 21 évesen nyekergésnek érzem az egészet tucc tucc tucc ennyi :D Erre ,hogy lehet bulizni egyáltalán ? Nem fikázás hanem kérdés a kérdésem :D Csitt csatt bumm bumm nekem ennyi jön le belőle :) Hogy lehet ezt szeretni ? Belehallgattam a legnagyobb dj-k alkotásaiba tiesto,hardwell stb... De nyekergésnek éreztem az egészet :D Szóval ezt,hogy lehet szeretni ?

2017. júl. 21. 23:13
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
#20 Jaj húzd már ki a fejedet a s#ggedből! Az most egy dolog, hogy egy feltérképezhetetlenül nagy és szerteágazó műfaj egy szóban való leminősítésével pont olyan begyöpösödött vagy, mint azok az emberek, akik anno a rockzenére, meg a jazz-re mondták, hogy nem is zene, meg hogy csak ostoba tinédzsereknek való múlandó trend, de ezen felül, ha már visszatekersz több mint egy évet a zene kategóriában necrobump-olni egy kérdést, az lenne a minimum, hogy értelmes választ adsz rá. A kérdés az volt, hogy mit lehet szeretni az elektronikus zenében, de nem csak hogy erre releváns választ nem írtál, még azt az egydimenziós kis alultájékozott látásmódodat is kimondottan semmitmondóan sikerült átadni, amire pont semmi szükség nem volt, pláne így, hogy érkeztek már rendesen tartalmas válaszok.
2018. okt. 13. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!