Meghalt Chester Bennington. Szerettétek a zenéjét?
Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 20:50
11/15 Trevor. válasza:
A régi számokat (Numb, In the End, New Divide, From the Inside) nagyon szerettem, újakat nem nagyon ismerem, mert a műfajváltás miatt már nem is tetszik.
12/15 anonim válasza:
A Hybrid Theoryt meg a Meteorát nagyon szerettem, ha jól emlékszem, a Don't Stay volt a legelső szám életemben, ami úgy tényleg igazán tetszett. Előtte nem is nagyon hallgattam zenét, úgyhogy a Linkin Parknak köszönhetem, hogy kialakult a mostani ízlésem.
Szomorú, hogy ez történt Chesterrel.
13/15 anonim válasza:
Nem vagyok nagy rajongó. Pár számát szeretem.
14/15 anonim válasza:
Én is a régieket ismertem jobban es azokat ugy altalanossagban szerettem.Különleges hangja volt.Aztan ahogy ok ugy en is mufajt valtottam :) Persze nem miattuk.. Sajnalom,hogy igy dontott h veget vet eletenek.
15/15 anonim válasza:
Nem kellett volna ezt tennie :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!