Egy minimal dj pl a Liget Clubban vagy más nagyobb helyen mennyit kereshet? Mert én úgy hallottam elég sokat és érdekel tényleg így van e.
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 01:25
1/4 Bihar Valatonon válasza:
Mihez képest? A felkapott stílusok képviselői itthon mindig sokat keresnek....itthoni viszonylat szerint. 3-600 ezer huf között is akár...de ugyanezen stíluson belül van aki max 150-250ezer huf körül. De aki pénz miatt csinálja annak kár is nekifogni főleg hogy pont ez a "Coros" régen lakossági Techno most "Mnml"-nak nevezett cucc hosszútávon úgy sem életképes....jah és azt nézve, hogy az igazi sokat keresők akár 5-6milliót is visznek egy egy fellépéssel... :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) én nem a pénz miatt csinálnám, de amikor meghallottam hogy egy éjszaka alatt 400ezer forintot is kereshetnek elkezdett érdekelni valóban így van e vagy csak túlzás
2017. júl. 18. 18:51
3/4 Bihar Valatonon válasza:
Úgy más. Nem túlzás, általában aki felkapott annak egekbe szökik rövid idő alatt a "tarifája" ehhez még becsatlakoznak a "hakni" túrák is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2017. júl. 18. 23:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!