Mi a kedvenc MAGYAR zenéd? (nem a 80'-as évekre gondolok, hanem mostaniakra! )
21:20
Ennyi. Ha én is azt hallgatnám csak, amit a tévében meg a rádióban nyomnak, akkor biztos én is hasonló véleményen lennék.
Sziasztok! Én nem tudom mit gondoltok, de én a Stereo2.0-át nagyon kedvelem! Bár a dalszövegeknek nem mindig van értelme, a zene nagyon bejön! Szeretem még a Fekete Vonatot is, tudom, hogy régi, de rákattantam! :) Youtube-on szoktam keresgélni és letöltöm ami tettszik. :)
Amúgy ha ingyne szeretnétek letölteni zenét, videót, ajánlom a 4shared-et, a download.nl-t, és a DVDVideoSoftFreeStudio-t! A legutóbbi segtíségével tölthettek le videót és zenét youtube-ról, és konvertálhattok, vághattok, és még sok mindne mást is tudtok véghez vinni vele! Én nagyon elégedett vagyok vele!
KerecsenSólyom, Dalriada, Paddy and the Rats, Alhana 1KillEmbrace, Agregator, Aetherius Obscuritas, Baskíria, Christian Epidemic, Bornholm, Sear Bliss, Nevergreen, Gyöngyvér, Rómeó Vérzik, Junkies, Depresszió, Road, Alcohol
14/F
Mostaniak szarok :D
Edda, Venus, Hooligans, bikini
Vad Fruttik - Másodpercek és Decibelek <3
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!