Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Scooter tényleg járt Sarkadon?

A Scooter tényleg járt Sarkadon?

Figyelt kérdés
Dancsó Péter legutóbbi videójában láttam egy részletet erről, és megmondom őszintén én azt hittem, hogy ez csak összevágott poén, és a magyar beszéd is csak alá van vágva. Aztán megnéztem az eredeti videót, és teljesen valóságosnak tűnik. De egyszerűen nem merem elhinni, hogy ez tényleg megtörtént. Egy ilyen együttes egy kisvárosban, és ilyen fogadtatással.

2017. júl. 17. 01:37
 1/4 anonim válasza:
93%
Igen.. valóban itt volt :D
2017. júl. 17. 03:11
 2/4 Bihar Valatonon ***** válasza:
9%
Az én sarkamon nem voltak
2017. júl. 17. 17:37
 3/4 Plantron válasza:
100%

Mint ahogyan pl a Brooklyn Bounce, vagy az Imperio is, és nemhogy jártak Sárándon, de az országban először ott volt fellépésük.

A mai világban talán már nehezen felfogható ez, de a Sweet Night nem egy sima kisfalusi diszkó volt. Nagyjából hasonló kaliber volt diszkóban, mint pár évvel később Sáránd lett az M47-tel technóban, szintén a vadkeleti országrészben.

2018. jún. 6. 12:47
 4/4 anonim válasza:
11%

Jart.

Toth Imre polgatmester fogadta oket.

En meg seggbetoltam oket

2019. ápr. 14. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!