K-POP! Tudtok még példát mondani akik háttérbe szorulnak egy-egy bandában?
Figyelt kérdés
Mint pl BTS-nél Jin , EXO-nál Sehun, Monsta x-nél Hyungwon. Akik kevés részt kapnak egy dalban. Ilyenekre gondolok . Kíváncsiságból. És szerintetek miért kapnak ilyen kevés részt? Mivel szerintem azért mind tehetségesek.2017. júl. 13. 11:11
1/4 anonim válasza:
B.A.P-Himchan
Got7-Yugyeom
BlackPink-Jisoo
BigBang-Seungri
Infinite-SungYeol
Knk-Jihun,Heejun
Twice-Jungyeon
Most csak ennyi jutott eszembe
De amúgy itt akiket említettem nagy részük vezér vokalista vagy visual és akik ezt a szerepet töltik be azoknak kevesebb rész jut általában.
2/4 A kérdező kommentje:
És ezért miért jut kevesebb szerepük?
2017. júl. 16. 16:20
3/4 anonim válasza:
Ha megnézed a fő táncosok is sokszor látványosan kevesebbet énekelnek épp azért mert ők a tánc miatt jelentkeztek, abban a legjobbak. Volt olyan aki a debüt előtt majdnem kilépett mert nem akart énekelni. Sok rapper sem akar. Pl T.O.P is rettegett, nem akart énekelni.
4/4 A kérdező kommentje:
Bárcsak tudnék én is ennyi információt mint te. :'D Köszönöm a választ!:)!
2017. júl. 16. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!