Mit szóltok hozzá, hogy a See you again lesz a YouTube legnézettebb videója?
Figyelt kérdés
Ezzel egy 1689 napos rekord dőlhet meg éjfél előtt, a See you again a Gangnam Style-t taszítja le a trónról.2017. júl. 10. 23:24
1/8 anonim válasza:
Semmit sem, sose érdekelt, hogy mi a legnézettebb.
3/8 anonim válasza:
Az meg mi a franc, a gangnam styleról hallotam, talán a "dalból" is pár másodpercet de dont give a fak.
4/8 anonim válasza:
Nem szándékos különcködésből mondom, hanem őszintén, hogy rá kellett keresnem, hogy az kinek a száma. Így látva, hogy Wiz Khalifa, már értem, hogy miért nem hallottam róla: erősen kerülöm az úriember munkásságát, a We Dem Boyz című alkotását ugyanis személy szerint a legrosszabb hip-hop dalnak tartom, amit valaha hallottam. Különösebben amúgy nem érdekel, hogy az lesz a legnézettebb, bár az kicsit meglep, hogy a Gangnam Style-t volt képest überelni, mert az ugye mégiscsak egy olyan brutálisan túltolt poén, ami mellett iszonyú nehéz volt elmenni éveken át, ebből meg saját tapasztalatból indulva tökre ki lehet maradni.
5/8 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel a mainstream. Nem azért fogok megszeretni egy zenét, mert most mindenki azt hallgatja.
6/8 anonim válasza:
Én személy szerint nem szoktam nézni, hogy mi a legnézettebb videó a YouTube-on de ennek viszont örülök:) Nagyon szeretem ezt a számot főleg azért mert szép gesztusnak tartom, hogy az elhunyt színészre emlékeznek vele. Nem mellesleg a Halálos iramban nagyon jó film sorozt😊 És még azért is szeretem a See you againt mert Charlie Puth és közreműködik a dalban.
7/8 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled! =)
2017. júl. 11. 11:19
8/8 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel, ha zenét akarok hallgatni, real hiphopot tolok, nem ilyen Khalifa-féléket, vagy beteszek egy Solomun mixet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!