Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Despacito, miért ekkora durranás?

Despacito, miért ekkora durranás?

Figyelt kérdés

Én, kb 4 napja hallottam először, de akkor is azért, mert a tesóm szinte lecseszett, hogy nem ismerem ezt a számot, mondtam, neki, hogy akkor indítsa el, és megláttam, hogy majdnem 2,5 milliárd megtekintése van, holott semmit nem tudtam erről, magyarosan, csak "deszpacsítónak" hívtam, de kb ufónak néztek a körülöttem lévők.

Aztán csodálkoztam, hogy mennyire semmilyen ez a sláger, úgy értem, kb mint egy Justin Bieber dal, azok is csak azért olyan nézettek, mert divat hallgatni.

De ez a Despacito, erről fogalmam sincs. Adott egy 40 éves fogjuk rá izmos karú férfi, aki nyilván azt énekli spanyolul, hogy mennyire tetszik neki egy csaj + meg is dugná, legalább is erre következtetek a táncából, szimplán megdugja a levegőt 2-3 alkalommal a klippben.

Mi olyan jó ebben? Mármint miért lett ekkora sláger?

Ismeretlen előadótól és semmilyen dal. Vagy hülye vagyok.

2017. júl. 9. 20:18
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Van stílusod testvér!
2017. júl. 10. 20:31
 12/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
ÁÁÁ...hibás egyed vagyok, mert nem értem a divatot :D nálam ha már dászpácsító téma félét kell nagyon mondnai akkor maradok a régieknél... https://www.youtube.com/watch?v=ZBoqCDSrWi8
2017. júl. 10. 20:38
 13/29 anonim ***** válasza:
7%
Most mi az xd A despacito a nyár slágere,mondjuk nem rossz:)) én nem a videóklippet figyelem,hanem a zenét,jó a hangja a palinak :dd annyi a lényeg,izlések és pofonok,először énse szerettem mert bekapcsoltam és szó szerint első hallásra nekem inkább olyan ellenszenves és vinnyogó hangja volt a pasinak:DDDDDD és mikor voltam buliba és ott ment a zene elejétől végéig akkor jöttem rá milyen jó zene is,azótta is mindig azt dúdolom,még mosogatás közben is :D
2017. júl. 11. 16:22
 14/29 anonim válasza:
65%

Nem tudom. Semmiről nem szól. Ugyanolyan erotikus szám, mint a világ összes számának a 15%-a. Én maradok a Coldplay-nél.

Megjegyezném, hogy általában, akiknek "tetszik" a szám, azok sem azért szeretik, amiről szól, hanem mert nyelvtudás hiányában olyan "jól hangzik".

2017. júl. 11. 16:26
 15/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
63%
"Slágernek titulált" inkább sokan nem azért szeretik mert jó, hanem mert ez a menő.... önálló ízlést fejleszteni nem gáz mostanság sem :)
2017. júl. 11. 16:46
 16/29 Bihar Valatonon ***** válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=iYiuthNVMOY Ennyi erővel ez is lehetne óriási giga sláger, mert szerintem még ötletileg meg zeneileg is sokkal jobban a elyén van, mint a deszpácsító...
2017. júl. 11. 16:48
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Én sem értem, most hallgattam meg, kb a legközépszerűbb dal amihez az elmúlt hónapban szerencsém volt. A Gangnam Styleos felhajtásnak volt alapja mert az tényleg fülbemászó is meg jópofa a klip, de ez...
2017. júl. 12. 04:46
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
Én sem értem, hova fejlődik a világ. Tegnap meghallgattam, és csak várta és vártam, hogy majd lesz benne valami nagy durranás, ami miatt ennyire népszerű, de végig ugyanaz a lapos xar maradt. Ennél még a Lambada is jobb volt anno.
2017. júl. 13. 08:08
 19/29 anonim válasza:
Ne is haragudj de a justin bieber sehol sincsen a luis fonsitol legalàbbis az én vêlemênyem szerint.Bieber màr kb 6êve befutott és az osztàlytàrsaim mind az ő zenéjét hallgattàk hú milyen kirsly .Sztem a luis fonsinak ezerszer jobb hangja van és halgathatóbb .:D
2017. okt. 12. 17:33
 20/29 anonim válasza:
Innàtol a lambada na az tetszett :D
2017. okt. 12. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!