Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy lettetek Kpop fanok,...

Hogy lettetek Kpop fanok, nektek mit nyújt? Kedvenc bandáid?

Figyelt kérdés
Motivál bennetek valami módon ?

2017. júl. 8. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igazából a nővéremnek volt egy oszt. társa ő nagyon szerette,és mondta tesómnak,hogy nézzen meg egy dorámát.Nos ez a Dorama az EXO Next Door volt. kb. 2 éve kérdeztem tőle,hogy mi volt annak a dorámának a címe,elmondta és megnéztem.Nagyon megtetszett az "ending" amit Baekhyun énekelt.Elkezdtem hallgatni és ráakadtam az EXO-ra.Akkor esett le hogy ez egy igazi koreai banda.(XD)Elkezdtem őket hallgatni,és megtettszettek.Mára az összes számukat tudom,ésennek a dorámának köszönhetően megszerettem a BTS-t,Monsta X-et,és a Blackpink-et is.:)Nagyon sokszor,és könnyen felidegesítem magamat(igazából az engem körülvevő emberek),leülök meghallgatok egy számot és máris a mennyben érzem magamat.Élvezem,hogy nézhetem és hallgathatom őket.Mikor szomorú vagyok egyszerűen bekapcsolom az EXO-tól a Sing for you-t,a Miracles in December-t vagy a For Life-ot.Imádok vicces videókat nézni róluk,try not fangirl challenge-t vagy bármit.:) Sokan megutáltak emiatt,még a "legjobb"barátnőm is azt mondta hogy ha nem hagyom abba ezeknek a zenéknek a hallgatását,akkor többé szóba sem áll velem.Ez után megharagudtam a barátnőmre,és hazarohantam(mert elhívott a parkba emiatt),és bekapcsoltam az EXO-Peter Pan-t(ki gondolta volna XD),utána elköltöztünk és megszakítottam mindenkivel a kapcsolatot.Mára mindenki az osztályban elfogadott és szülinapi bulimon mindig kpop-os cuccokat kapok.:)(ez volt a sztorim)

Kedvenc bandám az EXO,utána a BTS következik.:)

2017. júl. 18. 18:49
 12/12 anonim ***** válasza:
:)
2017. júl. 19. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!