Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlana valaki egy számot?...

Ajánlana valaki egy számot? (A többi a leírásban).

Figyelt kérdés
Van egy srác,nem járunk. Nem miattam,hanem miatta. Még nem szánta el magát. Pár hete volt egy buli,ahol részegen megcsókolt egy srác,pedig mondtam,hogy ne tegye. És ő ezt látta,akkor veszekedtünk. De aztán túl léptünk rajta. Mostanában jól haladtunk afelé,hogy összejöjjünk. Ma viszont megosztott facen egy számot,ami egy lánynak szól:hogy látta őt egy másik sráccal és ez nem volt szép és hogy mennyire fájt ez neki. És én erre szeretnék válaszolni szintén egy számmal,de nincs ötletem. Valami olyan kéne ami arról szól,hogy a csaj szereti a pasit és nem akarta bántani,vele akar lenni. Előre is köszönöm a válaszokat. Nagyon jól jönne a segítség.

2017. júl. 2. 15:29
 1/3 anonim válasza:
2017. júl. 2. 16:01
 2/3 Atesz-91 válasza:

Ez a dal arról szól, hogy a lány bánja azt, hogy már nincs együtt a párjával és legszívesebben visszamenne az időbe, hogy változtatni tudjon. Amúgy meg egy kalappal! :)

[link]

2017. júl. 2. 17:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Chicago - Hard to Say I'm Sorry

https://www.youtube.com/watch?v=60yigBeBCK4

2017. júl. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!