Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudok saját készítésű...

Hogy tudok saját készítésű gitárt csinálni?

Figyelt kérdés
Elektronikus gitárt szeretnék csinálni. Milyen erősítő kell hozzá, ami olcsó. Hogyan kössem össze az erősítőt és a gitárt?

2017. júl. 2. 11:18
 1/3 Mojjo ***** válasza:
Ha ezek a kérdések felmerülnek, NE csinálj gitárt. Lehet ez most egy ronda, lehúzós válasznak tűnik, de hidd el, egyáltalán nem ilyen célzattal írtam. Viszont ha egyelőre még így nem látod át a dolgokat, elég messze vagy attól, hogy gitárt építhess, jóval messzebb, mint amit egy gyakori kérdések válasszal be lehetne hozni.
2017. júl. 2. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha veszel valami kezdő szettet, vagy akár használtan külön külön, úgy olcsóbb. Cortok, vagy squierek között nézelődj szerintem. Azért egy gitárt nem olyan egyszerű ám összerakni, mint azt sokan gondolják.
2017. júl. 2. 11:35
 3/3 anonim válasza:

Gitár és erősítő: jack kábellel tudod összekötni.

Viszont egy gitár építésekor kicsit komolyabb összekötések vannak, (hangszedők, potik) , mint egyik "lyukból" a másikba egy jack bedugása.

Egyrészt,egy komplett gitár olcsóbb lenne, mint egyesével megvenni mindent, a faanyagot megvenni + megcsinál(tat)ni, illetve ha már az erősítő is kérdést jelent, nem javasolnám az építést, hogy ne feleslegesen ölj bele időt, pénzt, energiát, ha elakadnál vagy nem sikerülne. Gondolj bele, ha van egy gitárod, azt eladhatod, ha van egy csomó alkatrészed, amiből lehet gitárt készíteni, abból nem forgatsz vissza sokat. Meg bármennyire kitartó legyél, azért elég komoly körülmények között készül egy hangszer, a kis otthoni műhelyekben ez szinte lehetetlen.

Használtan is lehet jó vételt csinálni, de az új szettek sem vészesek, szóval a vásárlást javaslom.

2017. júl. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!