Szeretitek a Rammsteint? Ha igen mért? Ha nem mért?
én szeretem a rock zenét,de inkább nu metal,alternatív metal,metalcore....
a rammsteint viszont nem,mert sztem valamelyikük náci(rammstein-adolf hitler,ird be a youtubeba...),ahogy észrevettem...egyébként sem tetszik...
én ill ninot hallgatok meg slipknot,atreyu...
20:59 vok
ezt elfelejtettem:)
15/F
Én régen nagyon szerettem,ma már nem szoktam hallgatni,csak nagyon ritkán.Kedvencek:Mein herz brennt,Moskau,Alter mann,Sonne,Der meister,Wo bist du,Spiel mit mir,Amour,Tier,Spieluhr,hát több hirtelen nem jut eszembe.Nagyon egyediek,látványos a show-juk,nincsenek elszállva maguktól,stb.Régen rengeteg infóm volt róluk,minden újdonságot tudtam,de valahogy mostanra lenyugodtam,áteveztem békésebb vizekre,de azért szoktam néha nosztalgiázni.Jó,hogy mondtad,hallgatok is egy kicsit.
18 L
20:59-es: egyik sem náci, nyugodj bele ! ha nem vetted volna észre, a Hitler c. "számot" a Sonne alapjából csinálta vmelyik agyatlan barom. (nyugodtan írd be a youtube keresőjébe, h Rammstein - Links...) És ne hidd el az ilyen "szóbeszédeket", amiket idióta, Rammsteint nem ismerő emberek találnak ki, az állítólagos nácizmusukról !
Egyébként én imádom őket, nagyon jók, szókimondóak, kicsit provokatívak, ami szerintem így van jól.
bocsi, ez lemaradt: 17/L
az előző voltam
Imádom a Rammstein. Ők a kedvenc bandám, eszméletlen jók... igazából nem is tudom kifejezni, hogy miért szeretem őket.
Kedvenc számaim: az összes (de tényleg)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!