Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez jo gitar lesz egy kezdo...

Ez jo gitar lesz egy kezdo gitarosnak?

Figyelt kérdés
Ajandekba vennem egy 15 eves enekes lanynak, aki soha nem gitarozott. Azt mondtak, hogy ez tokeletes lesz. Szerintetek?

2017. jún. 30. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha léggitárról beszélünk, akkor olyat ne vegyél, kapsz ingyen is.
2017. jún. 30. 21:29
 2/9 anonim válasza:
Valami infó a gitárról esetleg?
2017. jún. 30. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2017. jún. 30. 21:44
 4/9 A kérdező kommentje:
2017. jún. 30. 22:44
 5/9 A kérdező kommentje:
bocsi :D
2017. jún. 30. 22:45
 6/9 Mojjo ***** válasza:
Az árkategóriájában egyértelműen a legjobb választás. Teljesen tökéletes első gitárnak.
2017. jún. 30. 23:42
 7/9 anonim válasza:

Egyetértek, kezdő gitárosnak megfelelő lesz.

Halkan megjegyzem, és nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a bolt nem biztos, hogy a legjobb választás, volt velük negatív élményem.

2017. júl. 2. 21:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Negativ velemeny? Mint peldaul? Serulve hozzak?
2017. júl. 2. 23:32
 9/9 anonim válasza:

Nem, szerencsére nem ilyen jellegű probléma volt. Rendeltem 3 terméket, mindháromhoz az volt írva, hogy van raktáron. Na most ezzel ellentétben 1,5 hónap múlva kaptam kézhez a rendelésem, miután küldtem néhány e-mailt (amikre mellesleg nem is válaszoltak) illetve felhívtam őket, és csodával határos módon pont a hívás előtt néhány órával érkezett a raktárba a rendelés, de még így is csúszott egy hétvégét, mert az egyik termékkel volt még valami kavarodás.

De erre akkor más is panaszkodott, azóta lehet változtak a dolgok, de célszerű lehet rákérdezni, valóban van-e raktáron.

2017. júl. 3. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!