Hova tünt Kasuba Szilard a Music fm délutáni roadshowjából?
jó kérdés.
sehol se olvasni róla mi lett vele.
anno mikor Pordán Petra H. Szilárd és Balogh Tomi lelépett, akkor arról lehetett olvasni miért.
sőt Cooky-ról is.
Azt tudom, hogy fitti meg az elejen volt de sok volt vele a gond es lecsereltek, de igy hogy egyedul van egy katasztrofa a musor....
Feltunt higy mar nincs ott a Kasuba es erdekelt....
Cooky musorat szerettem, de o rola is csak a szokasosat olvasni, azert ment el mert tv... stb stb....
Amiota volt ez a leszamolasi hulkam, azota nagyon gagyi lett a music fm.... amit sajnalik, mert ez a brigad tagja volt eketem legjobb korszakának.....
akkor finoman fogalmaztál, hogy sok volt vele a gond...néha már vállalhatatlan stílust engedett meg magának anno. főleg hogy élő adásban tette mindezt.
kb mintha egy késdobáló kocsma előtt szedtek volna fel valakit műsorvezetőnek.
a mostani délutáni roadshow tényleg fos lett, igaz fitti lényegesen visszavett a közönséges stílusából, de maga az hogy egyedül viszi az egész műsort nagyon tré.
80%ban csak az ő üvöltözéséből áll a délután, ha épp nem a mixek szólnak...
ami mellesleg szerintem túl korai, ezzel megtölteni azt időt, mármint a mixelés délután 2-kor.
a reggeli önindító is kezd már kissé unalmas lenni, Bocskor igazi egoista nagyképű fäszkalap, bár én bírom mert egy intelligens és művelt ember, de valahogy már nem a régi, mintha kezdene kiégni a szakmából.
néha elég jó témákról beszélgetnek, csak gáz hogy István Dani cikizéséből áll kb a tartalom nagy része, ami eleinte vicces volt, most meg már unalmas.
Horváth Szilárdot amúgy eleinte nem bírtam, de egyszer élőben is találkoztam velük mikor az élve temetés volt a téma a délután roadshowban, és eltemették őt a mellettünk lévő telken. én öntöttem a gödörbe vizet, mert a szerkesztő (Gyuri?) kitalálta hogy szívassuk meg kicsit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!