Tudnátok ajánlani jó spanyol zenéket?
Pörgősebbekre gondoltam mint például a Subeme la radio.
Előre is köszi! :)
elmondanád, hogy ezen mi az xd? annyira bírom, hogy feltesznek egy kérdést, mások válaszolnak normálisan, és még a kérdező flegmázik és neki áll feljebb.
tudod, ha ennyire nem tetszik egy válasz sem, akkor van egy szuper oldal, ahol mindent megtalálsz:
Kedves 3. válaszoló,
1. Ha nem lenne világos az XD egy mosolygós fejet jelent.És azon mosolygok,hogy 'Ezeket ismerem.' ahogy láthatod a kommentemben.
2. Örülök neki,hogy örömet okoztam neked.
3. Mi ebben a mondatban a flegmázás? 'Ezeket ismerem.XD'
4. Ha annyira kiborultam volna olyanokat írtam volna,hogy : NEM IGAZ HOGY NEM TUDTOK A GONDOLATOMBAN OLVASNI ÉS OLYAN ZENÉKET FELSOROLNI AMIKET MÉG NEM ISMEREK!!!!!!HÁT MÉG ERRE SEM VAGYTOK JÓK!? ect.
5. Egy szóval sem mondtam,hogy nem tetszenek a válaszok csak azt hogy ( amint már írtam vagy 500-szor) 'Ezeket már ismerem. XD'
6. Ha ez nem elég akkor még egyszer: Köszönöm a válaszokat! :)
Egyébként a te válaszod is tetszett!Mármint az utolsó része,nem az amikor elküldtél a halál faszára.... XD
Ettől az 'XD' -től is kiakadsz majd???? Jár a piros kezecske! XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Ha nem ismered, akkor Shakira-Cantaje, Enrique Iglesias-Bailando, szintén Enrique - Duele el corazon, Becky G - Sola, és Luis Fonsi - Corazón En La Maleta, plusz minden amit a második válaszoló írt.
Egyébként nem beleszólásból, de volt igazság abban amit leírt, és ha nem is így értetted, kicsit tényleg "flegmának" tűnhetett. :/
Daddy Yankee-Limbo
Ricky Martin-Vente pa'ca
Shakira-Addicted to you
-Chantaje
-Me Enamoré
-Ojos Así
-Perro Fiel
-Suerte
Becky G-Sola
Enrique Iglesias-Subeme la Radio
Juanes-La camisa negra
CNCO-Tan fácil
- Regaettón lento
Maluma- Felices los 4
J Balvin-Ginza
David Zepeda- Hoy
-Bailando contigo
En ezeket szoktam foleg hallgatni :D
Ja es az egyik kedvencem
David Zepeda-Hey
Aventura - Obsesion
Dorian - La tormenta de arena
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!