Minden vágyam szaxofonozni megtanulni. Sajnos időm nincs zeneiskolába járni a munkaidőm miatt,viszont hétvégente ráérnék autodidakta módon, könyvekből,youtuberól megtanulni.
Erős alapom van fúvós hangszerekből. Furulyázom és oboáztam tini koromban (sajnos azt nem tudom modnani,hogy még tudnék rajta játszani,de három évig tanultam).
Gitározni is itthon tanultam meg, ez is menni fog,kétség sem fér hozzá.
Viszont tanácstalan vagyok a hangszert illetően. Körülbelül 100-150 ezer forintot szánok rá. Tudnátok tanácsot adni?
2017. jún. 25. 23:20
1/7 Mojjo válasza:
Sajna itt aligha találsz majd olyan embert, aki ebben tud segíteni. A hangszerboltok is kicsit esélytelenek. Én külföldi fórumokon kutakodnék. Egyébként milyen szaxofonra gondolsz? Márhogy szoprán? Alt? Tenor?
2017. jún. 27. 02:11
2/7 A kérdező kommentje:
Tenor vagy alt,de nem tudom teljesen pontosan én sem. Ezért lenne szükségem tanácsra
2017. jún. 27. 13:40
3/7 Mojjo válasza:
Értem. Amennyire én látom, a 100-150 ezer forint még alt szaxofonra is nagyon szűkös, tenorra pedig nagyjából esélytelen, már ha értelmes hangszert szeretnél venni a pénzedből. Így egész egyszerűen anyagi okokból már be van határolva, hogy melyikkel érdemesebb kezdened.
@4: szívesen! Még azt tudom javasolni, hogy nézz minnél több videót alt szaxofonnal és minél többet tenorral. Próbálj rájönni, melyik hangja áll hozzád a közelebb. Ha a tenor, akkor maximálisan javaslom, hogy gyűjts még kicsit, és úgy vágj bele, egy jobb tanulóhangszerrel. Ha az alt, akkor azért a 150 egy tanulóhangszerre oké lesz.
2017. jún. 27. 23:54
6/7 A kérdező kommentje:
Nemragaszkodom ahhoz,hogy újat vegyek. Németországban élek és itt van a közelemben egy kifejezettem fúvós hangszer "second-hand". Valószinűleg onnan fogok választani, de persze előtte elmegyek hozzájuk tanácsadásra is. Köszi :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!