Ki az aki elmenne az októberi 'Queen'& Adam Lambert koncertre?
Ha igen , miért
Ha nem, miért nem
(ne csak a pénz legyen az ok, az senkinek nincs)
November 4 :D
Én ott leszek.
Mert szeretem és évek óta vártam hogy ide jöjjön. :3 És már pénzem is volt rá. :D
Igeeeen!!!
A Queen a kedvenc együttesem,számomra ők közelítik meg legjobban a tökéletesség fogalmát...Sokkal jobbá tették az életem...
Adam Lambertet is imádom,és úgy gondolom,a mai énekesek közül ő a legalkalmasabb erre a cseppet sem könnyű feladatra.
Egy szó,mint száz:Életem egyik legjobb élménye elé nézek...Nagyon várom...
Találkozunk november 4-én!
Köszönöm a válaszokat. Sokáig hezitáltam, duzzogtam. Pontosabban tegnapig. Mivel számomra a Queen 91ben megszűnt és nem vagyok teljesen oda a Lambert gyerekért. De azt hiszem ez kihagyhatatlan. Csak 50% van jelen, de ha úgy gondolom,akkor egy Brian-Roger koncertre szívesen elmennék. Tehát meggyőztek.
Nem tudom mit szólna Mercury, hogy nélküle folyik a buli. nem lesz unalmas az tuti. de valahogy Deaconnek is igazat adok. A másik kettő motivációjára egyelőre csak találgatni tudok, bonyolult dolog. Majd kiderül a filmmel.
George Michaellel hallgattam volna vagy Marc Martellel szívesebben, csak az előbbi már szintén fent van a nagy buliban, Bowieval együtt..
szóval találkozunk a koncerten!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!